Jumestus: Thuy Le
Foto: Katja Wassermeyer

___________________________

Mida selline ilus noor naine üksi ja meeleheitlikult teeb - peatu! Stopp!

Miks üksi ja meeleheitel? Kas tema silmis pole seda nõudlikku, lõõmavat pilku? Täpselt! Ja kes tundub nii hingemattev, pole kindlasti üksi. Tõenäoliselt hiilis ta eemale kohutavalt igavast sündmusest: ta avas oma liiga tiheda pealispinna ja raputas öises tuules pikki juukseid. Ta on noor, ta on seksikas ja kindlasti pole ta meeleheitel.

Meigikunstnik Living Faces meigiakadeemia, Thuy Le, on tahtlikult mänginud selle ilu võludega: pikad juuksed, lõputud jalad, sügav dekoltee - pluss suitsune meik, kelle suitsused silmad muudavad ta veelgi õelamaks. Kõik tehti just siin ja mehed ilmselt võitlesid selle daami eest ...

Elavad näod Profi GmbH
Linnasevabrikus NEXT hoones
Bessemerstrasse 16–22
12103 Berliinis

Tel: 030-755133015
Faks .: 030- 755133019

info@living-faces.de