Stiliseeritud õis õrnroosas: see kaunistab kuldseid rõngaid nagu koomiksitaoline kahemõõtmeline tulp. Aastal Jeanne D'Arci liin Šveitsi disainer Miriam Josi suurt rolli mängivad tulbid ja kroonid. Väga abstraktsed sümbolid jooksevad kogu punase niidina. Ja ka Pariisis asuva disaineri teistes joontes domineerivad abstraktsed sümbolid.

Miriam Josis mängib koomiksitega, mille tasasuse ta muundab kolmemõõtmelisteks eheteks. See loob nooruslikke, mängulisi ja imelisi aardeid, mis tunduvad peaaegu minimalistlikud. Tema sildi nimi "Mimi Vert"Koosneb tema hüüdnimest ja prantsuskeelsest sõnast, mis tähistab värvi" roheline "(vert). Ta vihjab nutikalt nii oma üles- ja taaskasutusmeetoditele kui ka sildi kaubamärgile: stiliseeritud roheline iiris, mis kaunistab ka paljusid ehteid. Ta pühendas talle terve kollektsiooni.

Surema Silmakollektsioon tähistab sildi jätkusuutlikku olemust. Kõigil disaineri loomingutel on erilise stiili tõttu väga suur tunnustusväärtus. Mimi Vert tähistab väikseid luksuslikult mängulisi avaldustükke, millest õhkub nooruslikku võlu. Looming näeb kindlasti välja imeline, ennast halvustav ja võluv, eriti nooremate, stiilsete naiste puhul.

_________________________________________________

LOOKBOOK

_________________________________________________

Fotograafia • Dunja Antic

Stilist • Catharina Gerekos

Jumestus • Ivana ZoricMAC kosmeetika