Näib, et London on veetlev noorte mütsikujundajate jaoks. Olen juba teatanud Aurora Ozma kohta, kuid seekord on asi umbes Awon Golding, India-Inglise esivanematega Hongkongis sündinud Londonis asuv disainer kasutab oma loomingu inspiratsiooniks multikultuurset tausta. Ja sellega tundub ta olevat edukas.

Enne oma sildi leidmist disainis ta River Islandi ja Topshopi jaoks. Nüüd pälvib ta kiitust oma elegantsete etniliste puudutustega peakatete eest. Kevad- ja suveliin nimega "Headhunter" on inspireeritud India Tangkhul Naga hõimust. Suled ja kootud mustrid moodustavad suure osa stiili kujunemisest. Ekstravagantsete laia äärega mütside ja pühkitavate põnevate mütside kollektsiooni iseloomustab mitmekülgne stiil.

Pikkade narmastega laia äärega müts näitab narmastel värvi "Headhunter". Äärmiselt pilkupüüdev ning oma musta, valge ja punase värvi kombinatsioonis on see tükk, mis tagab kindlasti palju vestlusi. Teisest küljest näeb Kohima-nimeline mudel vähem vali, kuid seda elegantsem. Ümmarguse beeži kehaga võlu, mille külge kinnitatakse kumera kuldvärvi materjalist suur kuusnurkne kootud kaunistus.

Üks levinumaid mudeleid kannab nime "Kuki". See on kuldne metallist visiitmüts, mille ülaserv on vooderdatud okast neetidega. Visiiril on trendikas, noor välimus, mis erineb teiste võlurite väga küpsest, elegantsest välimusest.

Ekstravagantses loomingus "Hornbill" moodustavad peaaegu juhuslikult paigutatud mustvalged suled pea ümber väljaulatuva rõnga. See avangardne välimus on vaprate fashionistade jaoks kindlasti ainult asi.

Kokku koosneb rida elegantsete ja avangardsete, ekstravagantsete loomingute sarjadest erinevateks sündmusteks. Alates erksavärvilistest värvidest ja geomeetrilistest avangardvormidest kuni kuldsete ja elegantsete loominguteni, mis sobib igale peakattele.

Pildi- ja teabeallikad: http://awongolding.com/ , http://www.londonfashionweek.co.uk/