Bautista 2

Chiara Bautista on üks neist internetikunstnikest, kellel õnnestub saavutada teatud teadlikkus, ilma et enda kohta liiga palju avaldataks. Sest noore naise kohta ei leia isiklikult palju ... aga seda enam kunsti ta elab. Kunstniku sulest pärit koomiksite korduvad tegelased on siin hunt ja küülik, keda esindavad ilus, kummituslik kiskja ja jänesekõrvadega kaunis noor naine.

Tundub, et neil on üksteisega üsna keerulised suhted ja nad proovivad kirjeldada üksteisele oma emotsionaalset kaost. Siin võtab hunt endale laheda, kauge, kuid siiski haavatava osa, samal ajal kui küülik tundub esmapilgul naiivne, kuid tal on siiski rohkem kogemusi, kui esialgu arvatakse.

Tasapisi tuuakse välja neid kahte siduva tragöödia ulatus. Nende kahe “peaosatäitja” kõrval ilmuvad nende piltidele ka teised tegelased. Kuid neil kõigil on üks ühine joon - nende ilu varjutab sageli vaid nende kurbus. Chiara Bautista joonistusstiil ulatub peaaegu visandlikena tunduvatest pliiatsijoonistustest kuni erksate tintidega piltideni kuni kunstniku Mucha ainetel tehtud üksikute töödeni. juugend.

Melanhoolia, läbimõeldud, kaunilt joonistatud - Chiara Bautista.

BautistaBautista 4Bautista 3

Kujutise teabeallikas: https://www.facebook.com/chiarabautistaartwork