Hällilaulud, mobiiltelefonid või lammaste loendamine on minevik. Sest "Journal of Applied Social Psychology" viimases väljaandes lubab tehnika tõelisi uneime.

Ainuke asi, mida peate tegema on sõnade kuulmine või ütlemine, mis meil seostuvad uinumisega. Kõlab imelikult, kuid selgus, et katsealused magasid 41 protsenti kauem kui need, kes ei kasutanud monotoonset sõnade jada. Sõnadest nagu „hubane”, „lõdvestunud”, „lõdvestunud” või „tasakaalukas” peaks piisama, et saata teid lühikese aja jooksul unistuste maale.

Kaasautor Mitsuru Shimizu, Ph.D. Lõuna-Illinoisi ülikoolist ütleb Edwardsville, et sõnades kasutati ajus aktiveeritud eesmärgile suunatud vaimseid protsesse, mis kontrollisid, kui lõdvestunud või rahutu te end tunnete. Ta julgustab inimesi jätkuvalt seda meetodit ise proovima. nii Shortnews.de ©

 

allikashttp://www.freizeitfreunde.de/media/images& Teabeallikas, õiguste omanik, loe lähemalt =>
http://www.shortnews.de/id/1051042/studie-eine-uebung-die-zum-schlaf-verhilft

Sleepyhead © freizeitfreunde de