Moda & Style

[Bannerbig]

Stili i jetës dhe më shumë

[Bannerbig_down]

Më shumë rreth Lajme Lifestyle

Argëtim

[Bannerbig_down]

Më shumë rreth argëtimit

Pikat kryesore

[Bannerbig]

Ekipi ynë

Mai
 • Mai

 • Shefi i shërbimit
Rebecca
 • Rebecca

 • Zyra mbrapa
Anne
 • Anne

 • Menaxher i marketingut në internet
Nina
 • Nina

 • mënyrë

Lana Hoang
 • Lana Hoang

 • Këshillë për Bukuri & Styling

Anna
 • Anna

 • Grim, bukuri
Catharina
 • Catharina

 • PR, Stilist & Designer
Florina
 • Florina

 • Moda & Lifestyle
Mia Grey
 • Mia Grey

 • Qilim i kuq dhe mënyrë jetese

Franzi
 • Franzi

 • Qilim i kuq dhe mënyrë jetese

Huyen Trang
 • Huyen Trang

 • përkthyes

Anka
 • Anka

 • E brendshme, e jashtme dhe ushqimi

Lucy Light
 • Lucy Light

 • Lifestyle

Su
 • Su

 • Teknologji dhe Lojëra

Sam
 • Sam

 • Redaktori i Trendit në Londër

Lara Isabelle
 • Lara Isabelle

 • styling tip

Gregor
 • Gregor

 • Jeta dhe Arti

Grua
 • Grua

 • Moda & Lifestyle

Yevgenia
 • Yevgenia

 • Moda & Lifestyle

Natalie
 • Natalie

 • Lifestyle