Douglas tähistab uhkusekuud ja mitmekesisust emotsionaalse töötaja kampaaniaga!

  • Selle aasta uhkuskuu jaoks alustas Douglas 01.06.2020. juunil XNUMX kampaaniat “MyBeauty.MyPride.”.
    kaheksa LGBTQI + kogukonna töötaja häälega
  • Kampaania abil positsioneerib Douglas selgelt mitmekesisust, sallivust ja võrdsust
  • Grupi ühine turukorraldus Susanne Cornelius “Ilu on mitmekesine ja kaasav. Meie Pride kampaania kajastab seda
    juhtmotiiv "Me omaks erilisel moel ilu mitmekesisust". "

Düsseldorf, 02. juuni 2020. Igal aastal juunis tähistavad tuhanded inimesed kogu maailmas "Uhkus" selle eest, et nad tunneksid ära, millised homoseksuaalsed, biseksuaalsed ja transsoolised inimesed on kaasa aidanud LGBTQI + kogukonna ajaloole kohalikul, riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil. Paljud kavandatud uhkusüritused - sealhulgas paraadid nagu CSD ja LGBTQI + õiguste demonstratsioonid - tuli praeguse kriisi tõttu nüüd ära jätta.

Seetõttu soovib Douglas emotsionaalse hoiaku kampaaniaga pakkuda platvormi Pride oma platvormil ja näidata mitmekesisuse, sallivuse ja võrdsuse eeskuju, olenemata nahavärvist, päritolust, seksuaalsest sättumusest ja isiklikest asesõnadest. Kampaania keskmes on MyBeauty.MyPride. Film näitab kaheksat inspireerivat Douglase töötajat Saksamaalt, Hollandist, Hispaaniast ja Prantsusmaalt, kes jagavad oma isiklikke määratlusi uhkuse, enesekindluse ja ilu kohta. Töötajad ilmuvad oma eramajas, kuna kehtivate Corona reisipiirangute tõttu ei saanud filmi stuudios plaanipäraselt filmida.

„Meie jaoks oli väga oluline, et LGBTQI + kogukond oleks kampaania keskmes. Seetõttu on mul seda enam hea meel, et meie oma töötajad levitavad oma olulist sõnumit kampaania kohta, ”rõhutab Susanne Cornelius, Douglas Groupi ühise turukorralduse esindaja.

Hoolimata füüsilisest eraldatusest jagavad filmi kaheksa töötajat levinud arvamust, et kõigil on õigus võrdsusele, sõltumata seksuaalsest sättumusest, välimusest või soolisest identiteedist. Filmis rõhutatakse saksa keeles: "Nüüd on rohkem kui kunagi varem oluline, et me oleme #strongertogether", "Nüüd on tähtsam kui kunagi varem, et me kõik püsiksime koos: #strongertogether!".

Neljanädalane veebivideo, sotsiaalmeedia varade ja maandumislehega kampaania ning ulatuslik digitaalse ja POS-paketi pakett algas Saksamaal ja rahvusvahelistel Douglase turgudel 1. juunil.

Pildid, lingid ja tekstiallikad: Douglas , Youtube