Meie nelja eksklusiivse digitaalse kaane teine ​​täht Tore! 38 | häälega inimesed pole keegi muu kui Preili kuulsus, sportimineGaultier Paris.

Kui me kohtusime Preili kuulsus on RuPaul Drag Race, oli tema missiooniülesanne lihtne: „Jäta planeedile ilumärk.“ Viis aastat hiljem on ta just seda teinud. Rääkides oma NYC korterist, heidab Miss Fame identiteedi ja agentuuri olulisust. Alates Drag Race, on ta salvestanud albumi, esinenud kogu maailmas, käivitanud oma meigiringi ja purustanud modelleerimise barjäärid, olles ainus suurte agentuuride allkirjastatud tõmbekuninganna. Kuid ta usub endiselt, et teha on veel palju tööd.

Avastage kogu toimetus, mille on pildistanud Antonio Eugenio + kujundanud Gianluca Cococciaja intervjuu Tore! 38 #PeopleWithVoices klikkides siin.

Võite alla laadida oma väljaande Schön! 38 ainult selle digitaalse kattega siin.

Pilt- ja tekstiallikad: Amazon, SchönMagazine