Head B-päeva "Popeye"! - tsiviilelanik nimega "Jhon Jairo Velasquez", sünd 15. aprill 1962 in Yarumal, Antiookia osakond on paremini tuntud kui "Popeye Escobar" ja oli Pablo Escobari kõige lojaalsem ja lojaalsem palgamõrvar ning tema "parem käsi"! - Ta oli omalaadseima legendaarseim ja kurikuulsaim ning on tänapäeval kuulus kui "Pablo´s Professional Hitman # 1"!

Tegelikult tahtis ta saada politseinikuks ja esindada seadusi. Kuid sellises riigis nagu Colombia sai ta kiiresti teada, et talle keelati see tee ja et ta valis alanduse ja lugupidamatuse kaudu vastaspoole.

Nii liitus ta maailma kunagise kõige võimsama ja rikkama narkoparuniga ning mõistis kiiresti, et tema tegusid ja lojaalsust tunnustatakse ja neid premeeritakse nõuetekohaselt. Mida mõned inimesed peavad „taunitavaks“, tähistavad „teised inimesed“ seda enam, et see oli sarnane ja uskusid, et neil pole elus alternatiivset perspektiivi. - Ta oli ka lihtsalt inimene, kes valis tee, mis tundus tema jaoks õige. Kas ta on elus midagi kahetsenud - kindlasti! Kuid see on asi, mida ainult kõik peaksid Jumalaga ise tegelema ja mida ta loodetavasti on teinud pärast seda, kui ta on maovähi tagajärgede eest rohkem kui 25 aastat vangis istunud 6. veebruar 2020 in Bogotá suri.

Täpselt selline tema eluviis tõestab üha enam, et jõud ja vabaduse tunne tunnustuse ja õnne otsimisel võivad panna inimese niimoodi käituma. - Seetõttu ütleme "Palju õnne sünnipäevaks Popeye"! - Elades suri ta ka kurbades oludes! - Truuks deviisile: „Kas soovite teatada millestki muust? - JAH! - Kurat kohtunikku, ainult Jumal saab minu üle kohut mõista!

RIP - Jhon Jairo Velásquez "alias" Popeye! (* 1962 - 2020 †)

Toimetajad: Frank & Florian

Allikad, lingid ja pildid: Wikipedia , Plaadireport , puperdama , Päike , Mercorpress