Head B-päeva "Popeye"! - kodaniku nimi "Jhon Jairo Velasquez", sünd 15. aprill 1962 in Yarumal, Antiookia osakond on paremini tuntud kui "Popeye Escobar" ja oli Pablo Escobari kõige lojaalsem ja lojaalsem lepingumõrvar ja tema "parem käsi"! - Ta oli legendaarsem ja kurikuulsam omataoline ning on tänapäeval kuulus kui "Pablo professionaalne hitman # 1"!

Tegelikult tahtis ta saada politseinikuks ja esindada seadusi. Kuid sellises riigis nagu Colombia sai ta kiiresti teada, et talle keelati see tee ja et ta valis alanduse ja lugupidamatuse kaudu vastaspoole.

Nii liitus ta maailma võimsaima ja rikkaima narkoparuniga ning mõistis kiiresti, et teda tunnustatakse tema tegude ja lojaalsuse eest ning teda on ka korralikult premeeritud. Seda, mida mõned peavad „taunitavaks”, tähistavad „teised inimesed” seda enam, et see oli sarnane ja usuti, et neil pole elus muud alternatiivset vaatenurka. - Ta oli lihtsalt inimene, kes valis tee, mis tundus talle sobiv. Kas ta on oma elus midagi kahetsenud - kindlasti! Kuid see on üks asi, mille peaks igaüks ise koos Jumalaga välja mõtlema, ja loodetavasti tegi ta seda pärast maovähi tagajärgi enam kui 25 aastat vangistust 6. veebruar 2020 in Bogotá suri.

Täpselt selline eluviis tõestab üha enam, et jõud ja vabadustunne äratundmise ja õndsuse otsimisel võivad panna inimese niimoodi käituma. - Seetõttu ütleme: "Palju õnne sünnipäevaks Popeye"! - Elades suri ta kurbades oludes! - Vastavalt motole: "Kas soovite teatada millestki? - JAH! - Kurat kohtunikku, mind saab mõista ainult Jumal!

RIP - Jhon Jairo Velásquez "alias" Popeye! (* 1962 - 2020 †)

Toimetajad: Frank & Florian

Allikad, lingid ja pildid: Wikipedia , Plaadireport , puperdama , Päike , Mercorpress