Paljudele, kes on juba Aasia köögiga tegelenud, oli kindlasti selge, et lõpp on lähedal.

Ja kuigi igapäevased uudised räägivad apokalüpstilistest tingimustest, istute sõpradega mugavalt (kuid nakatumisohu tõttu palun mitte rohkem kui kolmega), naljatlete uute trendiroogade kohta, näiteks "rott süllal" ja "kassi doonor". proovib ära arvata "aasta raputaja". - lõbus mäng eesmärgiga tuvastada sildistamata konservid seda "raputades". Tõesti lõbus kogu perele, kui keegi veel elus on.

Kõigil, kes on "kardetud ja mures" selle pärast, et neid lastakse tühjadel tänavatel 2020 grammi Rigatoni jaoks töökoha väljavaates 100 nuudliomanikuna, on endiselt võimalus jääda koju ja nagu "nahkhiire-tahtja-alameeleolu" millel on 240 lehekülge lõbusat parandamist sellistes raamatutes nagu "Just Pitch".

Raamat, milles pole palju sõnu, nii et isegi kõige rumalamal ettevalmistajal (hullumeelne viimsepäeva keerutaja) on võimalus igas väljamõeldud "viimsepäeva stsenaariumis" välja näha haritud vurr või lihtsalt rohkem naerda, kui "voogesituse teenused" teda “Riputa kaelast kinni.

Raamat: Douglas Ramoni "Just pitch"

Toimetaja: Marvin