Laupäeva õhtul, kaugenedes surnute suure päeva sebimisest, kuuleme valju trummi lööki ja laseme rütmil meid suunata. Olime sellise leidmise üle positiivselt üllatunud Mohawk Tribu, sest just sel hetkel tähistati tseremooniat. Ilma täiendava vaevata oli mul täpne seletus, kuidas see tseremoonia aset leidis, nii et hakkasin seda selgituse ajal seletama Tänan liikumise sisse astuma.

Vasak käsi südamest ülespoole, vasaku jala põlvega, pöörake vasakule ja seda korratakse kõigis neljas suunas. Põhja pool tänu naissõdalanekuni Lõuna tänu "Pachamamale" (Emake Maa), ida on tema trummel pühendatud ja läände the meessõdalane.

Seal tantsitakse, lauldakse ja nende austust näidatakse. Niipea kui tänupühad lõppevad, vabastatakse lapsed, täiskasvanud ja kõik, kes soovivad end vaimselt vabastada, suitsetamismeetodi abil. Nii et ma ei mõelnud kaua ja lasin end viirukil olla. Relvad laiali, silmad kinni ja mohikaanid õhutavad mind ülalt alla. Ainulaadne kogemus.

Toimetajad: Frank & Pamela