Löödud teksaseid kannavad nüüd kõik, naised ja mehed. Neist on viimastel aastatel kujunenud olemasolev trend ja seetõttu on nad rõvedamates rõivastes kõige levinumad esemed. Kuid viimase paari kuu jooksul on muud suundumused välja filtreeritud Trash Fashion hulka. Üheski garderoobis ei tohiks hetkel puududa aukudega T-särke ja võrksukkpüksid! Kuid olge kombineerimisel ettevaatlik! Trashy mood ei tähenda halba maitset. Üksikuid räpaseid rõivaid tuleks kõige paremini kanda lihtsate ja klassikaliste osadega. Tarvikutega tuleb hoolitseda ka selle eest, et välimus ei ülekoormataks ja näeks halb. Auku t-särgiga piisab näiteks suurtest kõvadest või lihtsast käepaelast.

 

Ok so I ac love this outfit so much – Outfit from @lasulaboutique (use the code JOSLIN15 for money off)

Ellie Beatrice Joslini (@missjoslin) jagatud postitus saidil

 

Need teksariidest saapad annavad mulle elu hüppaja ja saapad nii saidilt @pinkboutiqueuk

Postitus, mida jagas Polly Marchant (@pollymarchant) saidil

 

Kleit / hüppaja @wearall kontsad @solewish

KarrenJade (@karrenjadexx) jagatud postitus

 

Kullake

Postitus, mida jagas ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tammy (@tammyhembrow)

Prügikasti Nii ei pea see alati tähendama prügi, vaid võib olla tõeline moesilm.