Color Motion: liikuvad värvid. Need võivad olla meie isiksuse väljendus, edastada tunnet või tuletada meelde midagi, mis teeb meid õnnelikuks. Ka see Esprit kodu Suvekollektsioon 2018 innustab sind oma kodust hinge peegelpildiks tegema ja ennast uuesti leiutama.

Temperatuuri tõusuga suureneb ka värvipaleti intensiivsus. Erk oranžid ja jahedad sinised toonid loovad selged kontrastid nagu päike ja meri. Naturaalse valge, kreemi ja beežiga koos annavad nad samal ajal rõõmu, energiat ja tasakaalu.

Värsked lillekujundused ja kootud detailide looduslikud tekstuurid purustatakse oskuslikult geomeetriliste mustrite ja triipude abil - moodne maalähedane välimus, mida saab individuaalselt kombineerida.


Die Esprit home Summer Collection 2018 mit den Bereichen Living Textiles, Bed & Bath, Carpets und Wallpaper bringt den Sommer in die eigenen vier Wände. Die Kollektion dient als perfektes Ausdrucksmittel der ganz persönlichen Stilwelt mit unendlichen Möglichkeiten.