ESPRITI KODUKOGU KEVAD / SUV 2018

Kodu räägib alati oma lugu. Värvivalik, mööbel ja aksessuaarid ning muidugi see, mis raamaturiiulitel leidub. 2018. aastal külastas Espriti kodu nelja väga erinevat isiksust - igal hooajal üks esindaja.

Romantiline botaanik, nostalgiline folklorist, luksuslik ekstsentrik ja tõeline minimalist viib meid rännakule läbi aastaaegade. Kvaliteetsed materjalid, värsked värvid ja rafineeritud tekstuurid saavad ellu ja näitavad iseloomu. Alati puudutades esprit.

ROMANTILINE BOTANIKA - KEVADE KOGUMINE

Kevad on õhus! Lilled ja liblikad viivad lõpuks värvi halli maastikku tagasi. Esimesed soojad päikesekiired tervitasid kevadet, mida pidime liiga kaua ootama. Romantilise botaaniku kodu sarnaneb vanale inglise labürindile, milles lopsakate hekkide rohelist segab looduslike lillede värviprits. Kui hämarus langeb, vajub ta tagasi oma valgetesse hubastesse linastesse ja türkiissinistesse patjadesse ning unistab kõigist imelistest asjadest, mida kevad toob. Puhas romantika.