Mu sünnipäev on tulemas 5 päeva pärast ja juba mitu päeva olen mõelnud, milliseid suupisteid võiksin pakkuda. Kuna mu pidu ei alga enne kella üheksat õhtul, ei tahtnud ma pidusööki teenindada, vaid tuleks pakkuda väikese sõrmetoitu. Mida just?

Minu jaoks on oluline, et minu korteri toit ei saaks palju mustust teha, oleks kiire ja muidugi näeks välja ahvatlev. Nii ma siis otsisin Internetist väikeseid suupisteid ja panin laupäeva õhtuks oma valiku kokku.

Kohupiima kastmega köögiviljavaagen:

Stardessert.ch| Foto: Michelle Br¸gger, SensationElle Photography (www.michellebruegger.ch)

Värske, tervislik ja maitsev. Köögiviljavaagen läheb ülikiirelt ja peokülalised võtavad selle alati hästi vastu. Millised köögiviljad pakute, on täielikult teie otsustada. Pakun väikest valikut kurki, tomatit, porgandit ja paprikat ning väikseid varrasid mozzarellaga.

Mini mähised rullides

Põhikomponendina vajate tegelikult ainult mähiseid. Saate seda tõestada, kui soovite. Pakun nii taimetoitu toorjuustu ja salatiga kui ka ühte kana või lakkidega.

Juust vardas:

Juustukoogid valmistatakse ülikiirelt, odavalt ja alati populaarselt. Olete sel sünnipäeval jälle minu nimekirjas.