Kõik teie lapsepõlve unistused peaksid hiljemalt teoks saama. Unistus kõigist magusatest hammastest saab teoks! Jah, kuulsite seda õigesti: lastešokolaad on nüüd saadaval ka jäätisena!

Päevade jooksul pole Instagramis, Facebookis ja Co-is peaaegu ühtegi teist teemat olnud. Pole üllatav, sest ootame juba uusi jäätise maitseid! Üks populaarsemaid maiustusi on jääkülm, mida tulevikus nautida: Ferrero toob välja laste šokolaadijäätise - ja juba Veebruar 2018 müügi algus.

Vastavalt uusimatele suundumustele: ükssarved kõigil Wagneri mõeldavatel toidupakenditel või šokolaadipitsal, on nüüd uudsus, mida kogu Saksamaa tõepoolest soovib! Koostöös Magnumi tootja Unileveriga soovib Ferrero nüüd oma rahvusvaheliselt eduka lastemargi panna jäätisekülmikusse - jäätis on pärit Kinder Schokoladenist ja Kinder Buenost.

Oma pressiteates väidavad ettevõtted: "Laste jäätist toodetakse kõrgeimate kvaliteedistandardite kohaselt ja see sisaldab kõiki koostisosi, mis muudavad laste šokolaadi nii eripäraseks."

Millal laste šokolaadijäätis saadaval on?

Saksamaal ja Austrias on plaanis laste šokolaadijäätise müük alustada 5. veebruaril 2018. Selleks puhuks on kavandatud ka tootjate Unilever ja Ferrero tegevused.