Ökofännid ja keskkonnakaitsjad võivad kauplust juba teada, meie räägime Algne pakkimata supermarket Berliinis. Seal on kõik, mida teie süda soovib. Noh, kõik - lihtsalt pole plastikut. Ja nii toimib jätkusuutlik ostlemine: sisenete poodi ja kontrollite kõigepealt oma kaasavõetud kaupa konteiner a. Need võivad olla Tupperi purgid, riidest kotid või müürikotid. Konteinerid kaalutakse kõigepealt tühjad, seejärel lähete sisseoste tegema. Üle 600 tootega on saadaval igasuguseid toite, kosmeetikat ja puhastusvahendeid.

Kaup on suur doonor täidetud, millest saate tooteid otse oma mahutitesse täita. Kui teil pole ühtegi konteinerit kaasas, võite poest hankida konserveeritud purke ja kotte. Siis kaalutakse kõik uuesti ja saate maksta. Nii keskkonnasõbralikku on seda lihtne teha, oleme elevil.

Poe leiate veebisaidilt Wiener Strasse 16 aastal Berliin-Kreuzberg.

Rohkem infot: originaal-unverpackt.de