Selle algne nimi on "Tianguis del Chopo", kuid teda nimetatakse ainult "el Chopoks". Igal laupäeval teevad sinna kõikvõimalikud inimesed. See on erakordne turg. See asutati 80-ndate aastate lõpus, see asub linna lähedal, Buenavistas, täpsemalt "Barrio de la Colonia Guerrero". Sinna pääseb punase bussiga number 4, mida ei tohi vahele jätta. Algselt oli see koht, kus hipid kohtusid 60ndate lõpust pärit esemete vahetamiseks. Turu alguses on seintel olevad potsatused juba märgatavad ja lõpuks on sealsamas ümbruses muusikakollektiivid, kes seal mängivad, lootuses, et nad avastatakse. Turg on jaotatud põhjapoolsest küljest, anarko / punknurgast, järgnevad Goth, Metallic jne ... Turg on loonud väga selge perspektiivi, anarhistliku või radikaalse. Sellelt ebatavaliselt turult leiate kõige kummalisemaid asju, mida võite ette kujutada, alates ebatavalistest saabastest kuni voodoo-nukkudeni, nagu näete fotodel, siit leiate kõik, mida otsite selles suunas, mis kõik on saadaval siin . Tänaval saate teha tätoveeringu või hennamaali. Siin on ka piisavalt toitu ja jooke, kuid on asju, mida peate jälgima, näiteks väikesed mahlaproovid, mida saate kogu turult, ma ei soovita neid proovida, kohalike sõnul ei pruugi seal midagi olla. Kui turuekskursioon on läbi, kogunevad kõik tavaliselt restorani "El Español", ühe tänava kaugusel ja otse selle kõrval on toidupood, mis on varustanud sealseid inimesi oma takode ja enchiladadega juba üle 25 aasta.