© Markthalle Neun https://markthalleneun.de/news/aller-anfang-ist-gruen

Iga meie pealinna toidukraam armastab neid Turuhall üheksa aastal Kreuzbergis. Igal neljapäeval pakutakse suurt saali, kui külastavad vaba aja gurmaanid ja turistid Street toiduturg külastada.

Pakutakse igasuguseid hõrgutisi väga erinevatest kultuuridest ja piirkondadest, sageli pakendatud loomingusse, mida pole kunagi kuskil mujal nähtud - näiteks Kimchi burger, Muidugi tunneb pool Berliini nii suure kulinaarse rafineeritusega turuhoonesse kukkudes.

Nädalavahetusel on sarnane tormamine - siis see liigub Hommikusöök Turg massid.
Kui eelistate turuhalli pisut vaiksemalt nautida, peaksite seetõttu peatuma teistel päevadel, näiteks teisipäeval või kolmapäeval, näiteks kella 12–18. Üllastes poodides leidlike pastade ja Türgi eritoodetega, tofu deli ja Jaapani pagaritöökoda ootab teid, kui nimetada vaid mõnda.

Parim viis turisaali pääseda on Görlitzer Bahnhofi (U1) kaudu.

Turuhall üheksa
Eisenbahnstr. 42/42
10997 Berliin-Kreuzberg

Rohkem infot: markthalleneun.de