Mõni aeg tagasi kuulutas Instagram välja vahva konkursi. Fotod, fotod ja palju muud fotot said osaleda kõik Berliinist või Nürnbergist. Kas kaamera või nutitelefoniga soovisid kõik näidata oma linna parimate loominguliste nurkade alt.

Ajavahemikul 03. juuli kuni 04. august 2017 oli tema piltide all näha hashtagi #stadtteil_erleben_treptow, #stadtbeinacht_erleben, #reflexion_erleben, # mobilität_erleben, #kultur_erleben, #stadtoasen_erleben, #architektur_erleben komplekti.

Žüriisid oli muidugi kaks. Need hääletasid tollen Esitab nende linna 16 kõige huvitavamat, hingekosutavat ja veidrat õnnepilti. Eriti selliste sügiseste ilmadega on rohkem väärt näitusel käia ja inspiratsiooni saada. Mõlemas linnas on näitus, kus 224 pilti ühes Bunten Tulemus panoraamis.

kui: 12. Oktoobrist kuni 26. November 2017
Lahtiolekuajad: Teisipäev kell 9–20, kolmapäevast reedeni 9–17.
kus: Kommunikatsioonimuuseum
Sissepääs: 5 eurot, vähendatud 3 eurot

#meineStadt #LiebeDeineStadt # Berlin.Nürnberg #photowettbewerb #Instagram