Päevad muutuvad jälle lühemaks ja jõulud lähenevad. Ja nagu igal aastal, küsime endalt sama tüütu küsimuse: mida ma tegelikult oma lähedastele annan? Mida sõbrad nende jaoks ette valmistavad ja kust leida õige kingitus?

See ei pruugi kohati ilmuda, kuid ka mehed saavad kingitusi hea meelega. Väike tõend armastuse kohta vahepeal või konkreetse sündmuse, näiteks sünnipäeva, aastapäeva või jõulude ajal, tekitab alati küsimuse: mis on ideaalne kingitus mehele?

Kuigi naised on ehete, kosmeetika või uue käekoti üle rõõmsad, muutub meestele sobiva kingituse otsimine õigeks väljakutseks! See peaks olema individuaalne, isikupärase puudutusega ja siiski mees.

Meestele kingituste valik on tohutu, kuid mitte kõik need ei sobi tõesti igale mehele. Seega on äärmiselt oluline kingituste valimisel piisavalt aega ette võtta. Lõppude lõpuks tahate mehele kinkida midagi sellist, mille üle ta on tõeliselt õnnelik.

Eelkõige tuleks arvestada mehe hobide ja soovidega. Kas mõne viimase nädala jooksul on konkreetset kingitaotlust väljendatud või selle kohta on esitatud vaeva? Kingitus meestele võib lõppkokkuvõttes varieeruda: vautšeritest, isiklikust pildiraamatust üllaseni Meeste käevõru. Kui rõõm otsib sageli väljamõeldud või naljakat kingitust, meeldib perele anda meestele praktilisi ja sisukaid kingitusi.

Nii et kui soovite sel aastal ilma igavate tavapäraste kingitusteta nagu sokid, bokserid, parfüümid või viskipudel teha, peaksite õige kingiidee mõtlema juba varakult!