Berliini on üks mood pealinnades maailm ja eriti elab see välja kaks korda aastas, kui väravad pääsevad Berliini moenädal avada. Nii ka alates 4.-7. Juuli 2017 !

Jookse läbi linna tänavatel Blogijad, mõjutajad, mudelid, kujundajad, Kõigist nurkadest kuulete väga erinevaid keeli. Kuid kus on parim koht olla, kui soovite saada osa sellest stseenist?

Ükskord muidugi Fashion Week ise, mõõtmine der Fashion Week ning seda ümbritsevad tänavad ja kohvikud, mida külastavad vähesed näljased tööstused. Kuid kui soovite ise linna nautida ilma blogijaid päriselus jälgimata, peaksite minema Mitte, Keskne, sa oled alati uskumatul hulgal õiges kohas Boutique ja maitsmispakkumisi läbi lugematute restoranidnagu populaarne vietnamlane, Monsieur Vuong, Sisse Torstrasse Mitte linnas on palju suurepäraseid Barsniimoodi Uus Odessa baar, juures Rosenthaler Platz, seal on palju restorane ja kui jätkata Hackische Höfe'i poole, leiate tuntud restoranid Berliini butiigid ja sildidnagu näiteks Lala Berliin. Ku'damm on muidugi ka populaarne, kuid tüüpiline Berliini elu kajastub siin ilmselt Kreuzberg uuesti.

Vietnami monsieur Vuong

Uus Odessa baar

Reedel 🇧🇪

Postitus, mida jagas HYUNO Lee (@ hyuno00)

Lala Berliin