On hästi teada, et 1996. aastal surnud räppar Tupac Shakur meeldis oma laulusõnades kirjutada seksist ja kõrilõikaja elust. Aga kuidas oli privaatselt?

Veebioksjonimaja Goldin Auctions paljastab räppari omanduses olevad saladused ja oksjonid. Kõige põnevam tükk on aga ainulaadne ja kuum armastuskiri, mille 2Pac väidetavalt kirjutas oma viibimise ajal Clintoni parandusvanglas 1995. aastal. Legendaarse räppari allkirjastatud ja autenditud kirjas kirjeldatakse üksikasjalikult seksuaalpraktikaid, mida ta kavatseb oma armastatuga ette võtta. Saaja isik pole teada. Siiski on ilmne, et see on oksjonimaja kirjelduses esitatud vastus „armukese kirglikule kirjale”. Näiteks öeldakse: "Kas sa tead, mida nigga võiks teha kurgi, beebiõli ja täispaki kondoomidega?"

Goldin Auctions loodab kirjaliku teate oksjonil müüa vähemalt 25.000 XNUMX dollari eest.

Siin link oksjonile