Alates Alessandro Michele tüüri Gucci on üle võtnud, Itaalia moemajas on edutuul ja kõik tahavad Gucci Gang hulka. Nüüd on Gucci jõudnud ka Interneti-hitti ja teab, kuidas võistlusest eristuda.

Sest selle asemel, et oodata uut kampaaniat watch kogumise "# LeMarchédesMerveilles„Meemid on tehtud võrgu jaoks, Gucci kavandab oma viimase kampaania otse vormis Internet meemid.

Uute reklaamimotiivide kontseptsioon? Sa teed iseSee tunne, kui"-Meeed kasutada. Pildid koos iroonilised tekstid, igapäevaste karikatuursete probleemide taasloomine - Itaalia moemaja imeliselt ennast alandav kampaania on lõppenud.

Peadisainer Alessandro Michelle on tuntud noorte loojate ja kunstnikega töötamise poolest. See tegevus loodi ka koostöös erinevate kunstnikega, näiteks Amanda Charchian Los Angelesest, Olaf Breuning Zürichist või Christto ja Andrew, fotograafide duo Katarist.