Sant Patricksi päev New York City 2017

Iiri Ameerika kogukonna peamine puhkus.

Ligi 4 km pikk Paraad ulatub 44. tänavalt 79. tänavani mööda viiendat avenüüd. See kestab mitu tundi, täpselt kell 11–17 ja meenutab meid traditsiooniliste sakslastena aastal NYC oma rahvusliku uhkuse tähistamise tähtsus.

 

Tähistame seda päeva koos oma iiri sõpradega. Isegi mitte palju Iren tähistage koos, see päev on ka umbes eurooplaste omavaheline seos New Yorgis ja tähistatakse kõike, mille saavutasime koos vanas Euroopas.

Iiri keel Täna tähistamine New Yorgis tähendab hea toidu ja joogi nautimist.
Kuid ennekõike tõestavad meie iiri sõbrad meile õhtul, et nad seda teevad maailmameister selles on palju õlut juua. Õlu voolab pubides vabalt ja atmosfäär on sensatsiooniline. Veel kord tõestab NYC, miks see linn inimestele sobib kogu maailmast tõmbab ligi nagu hiigelmagnet.