rift_1-0-0

Oculus Rift - pole enam niipea saadaval? (Pilt: Oculus VR)

VR-tehnoloogiate varastatud dokumentide pikaajalises protsessis tehti kohtuotsus. Facebook tütar Oculus VR vajab kirjastajale kokku 500 miljonit dollarit Zenimax töötasu. See nõuab nüüd ühte müügi stop kõik tooted põhinevad dokumentidel.

2014. aastal esitas Zenimax kohtuasja Ärisaladuste omastamine ning Zenimaxi töötajate värbamine Oculus VR-i vastu. Nii et kui vahetate Hukatus-Disainers John Carmack Zenimaxist Oculus VR-i kopeeris ja varastas ettevõtte dokumendid kõvakettale. Pärast Oculuse VR-ile üleminekut töötas Carmack Oculuse looja Palmer Luckyga VR-peakomplekti varasema versiooni kallal.

Mittevastavuse eest NDA (Konfidentsiaalsuskokkulepe), lepingu rikkumine autoriõigus ja vale märgistamine, peab Oculus VR maksma Zenimaxile nüüd 300 miljonit. Kaks asutajat, Palmer Luckey ja Brendan Iribe, peavad maksma veel 150 miljonit.

Kirjastaja nõudmised lähevad veelgi kaugemale. Nüüd soovib Zenimax ühe kaudu ettekirjutuste lõpetage Oculuse toodete müük, mis kasutavad Zenimaxi seadusega kaitstud koodi. See kehtib mitte ainult Oculus Rift VR peakomplekti, vaid ka tarkvara Oculus PC jaoks ning integreerimine arvutiga Unreal Engine ja Ühtsuse mängu mootor, See võib ka olla Kolmanda osapoole tarkvara mis on välja töötatud Oculus Rifti jaoks.

Kui te ei saa kohtus ettekirjutust täita, näete selle tasumist pidev litsentsitasu alternatiivina. Näiteks võib see moodustada 20 protsenti kogu mõjutatud toodete tulust.