Emporio

Emporio Armani kampaania 2009, kus osalevad Victoria ja David Beckham

Atraktiivsed naised ja mehed kaunistavad kampaaniaid Mood, Parfüümid, kosmeetika. Ikka ja jälle ilmuvad need reklaamides, millel pole midagi pistmist keha kandvate toodetega.

Pikka aega olid reklaam ja feminism mitte just parimad sõbrad. Reklaam on alati praeguse ühiskonna peegel ja mitte nii väga ammu muutus reklaam valdavalt konservatiivseks, vahel ka seksistlik pilt joonistanud naised. Kuid ajad muutuvad ja sellest tulenevalt murrab looming uut teed. Sotsiaalkampaaniad meeldivad #WomenNotObjects ning avalikud arutelud meeste ja naiste palgalõhe, abikaasade jagamise ja selliste ettevõtete nagu "Facebook" ja Apple "sotsiaalse külmutamise" pakkumised on andnud seksismile ja feminismile uue sotsiaalse staatuse. Üha rohkem kaubamärke on murrangulised ja esitlevad seda värske, loomulik feminism.

USA spordirõivaste tootja kohapeal lansseeriti mõni nädal tagasi Under Armour näitas näiteks USA koondise võimlejad tegevuses, ehkki muidu domineerivad spordirõivaste kampaanias lihastega seotud mehed. Ja hiljuti isegi Barbie nukk projektsiooniekraanina naiste kujutlusvõimele ja võrdsed võimalused leiutas.

Reklaam on ikkagi peamiselt toodete müük. Kuid eriti edasijõudnute sõnumite ja algatustega ettevõtteid on viimastel aastatel pälvinud silmapaistev veebipõhine tähelepanu. Ja see on kõige olulisem edasiminek.

Under Armour featuring Ameerika naisvõimlemisvõistkond

Under Armour featuring Ameerika naisvõimlemisvõistkond