loomsete saaduste on väga vaieldav teema ja üha enam ettevõtteid otsustab selle vastu. Mis on minu arvates täiesti mõistetav. Üha enam on läbi Sotsiaalmeedia näitas, kui julm on loomsete saaduste tootmine. Peaksime sellega tegelema ja olema sellest teadlikud! Vahepeal pole keeruline leida tooteid, mida pole loomade peal katsetatud või mis koosnevad loomadest. Nii et ma arvan, et rohkem inimesi peaks valima loomseid tooteid ja võitlema loomade eest! Nii et teate, millised neist Kaubamärgid saate osta puhta südametunnistusega, olen mõned neist loetlenud.

Lopsakas - Inglise kaubamärk asutati 1995-il ja on üles kasvanud kosmeetika spetsialiseerunud. Eriti populaarne on ettevõte oma lõhnavate omaduste poolest vanniõlikuulikeste und andere supelda tarvikud.

Instagrami sabrinadellatorre

The Body Shop - Samuti asutati inglise kaubamärk, mis müüb 1976-i kosmeetikatooteid.

Instagrami thebodyshop

Burts Mesilased - Ameerika kaubamärk asutati ja on osa 1984ist kosmeetika teada mett. See müüb eriti hästi huulesalv, mis muudab huuled tänu looduslikele koostisosadele püsivalt elastseks.

Instagram marcosaranda_

Nyx - Ka Ameerika kaubamärk asutati 1999 ja sellel on ennekõike odav, kuid suhteliselt kõrge kvaliteet, Meik Tooted tegid nime.

Instagrami nyxcosmetics

Pilt 1: Instagram thebodyshop