Miron Zownir, Berliin, 1979, 1979

Der Euroopa fotograafia kuu on täies hoos. Oktoobri lõpuni on meil võimalus oma kauni pealinna arvukates galeriides ja muuseumides kultuuriliselt rabada. Tõsi küll, teil on selle aasta programmi nägemisel esimene väike hämming. Tõusulaine Fotograafid ja nende kunst näib veerevat üle meie linna, nii et te ei tea tegelikult, kust alustada. Kui plaanite kõigest kõigest ilma jääda, olete siin õiges kohas. Kui teile meeldib muljetavaldav foto Art ilma, et peaksite tundide kaupa programmi läbi tormama, peate lihtsalt oma tee liikuma Galerii Twitter masin, Sealne näitus Metsik metsik Berliin sest sellel on see tõesti kõik olemas.

Kuni 22.10.16 saate Berliini tundma õppida kolmes tahtes, mis panevad naeratuse meie huultele. Kolmel erineval kunstnikul on linn kolmel erineval viisil aastakümneid kaameraga jäädvustatud. Alumine rida - Berliin jääb metsikuks. Kuid pigem laske endast tulemusega muljet avaldada.

Metsik metsik Berliin
01.10. - 22.10.2016 - Kolmapäev - reedeti 13–19 / laup 13–17.

Galerii Twitter masin
Potsdamer Strasse 161
10783 Berliinis

Rohkem infot:www.zwitschermaschine-berlin.de