Kujutage ette, et näete vana Meeskes näeb vaeva, et lükata tänavale toiduauto. Mida sa teed Tõenäoliselt tunnete lühikest haletsust ja siis tõenäoliselt ei mõtle sellele enam. Arvatakse, et juhtub iga päev ...

Nii ka Chicago lähedal. Nagu Joel Cervantes Marcias 89-aastane Fidencio Sanchez nägi teda autot lükkamas, tegi ta temast pildi. Kuid mitte selleks, et teda nalja teha. Sest selle taga olev lugu on liiga liigutav, et kedagi külmaks jätta. Fidencio Sanchez kaotas hiljuti oma ainsa tütre ja ta naine on kodus haige. Nüüd proovib ta kulude katteks raha koguda. Kui Joel Cervantes Macias seda kuulis, otsustas ta aidata ja alustas seda GoFundMe - Vanade härrasmeeste jaoks raha kogumise kampaania. Paari nädala pärast olid möödas
Tõstetud 250.000 XNUMX dollarit! Internet pole ilmselt nii halb koht ...

Pilt: © Joel Cervantes Macias