See on üks kurvemaid ja poeetilisemaid armastuslugusid, mida ma kunagi kuulnud olen. Ja oleksid osalejad, luuletaja, näitlejad, muusikud ja maalijad Keaton Henson ja näitleja / laulja SoKo vaid natuke kuulsamad terved telesaated oleksid nende draamadega täidetud. Ja ilmselt on hea, et nad pole nii populaarsed, sest see lugu on nii aus ja kurb, et arvatavasti ei tohi seda liiga palju ära kasutada.

Keaton ja SoKo olid armunud, kuid ühel päeval ainult armastusest enam ei piisanud. Ja need kaks kurba inimest muutusid veelgi kurvemaks. Kas olete kunagi vaadanud Keaton Hensoni videot? Vaata talle sügavalt silma ja tead, et see mees on kohutavas valus. Ta oli pärast jaotust kirjutanud SoKo jaoks terve albumi, et väljendada end temaga jõudmiseni. Kui ta enam ei teadnud, kuidas seda teha. Laul "kullake, mida sa meile teinud oled" oli selgesõnaliselt kirjutatud SoKo jaoks. Järgnes SoKo vastus, Keatoni laul, See annab neile, kellel on vähe teadmisi, sügava ülevaate mõlema emotsionaalsest maailmast - suhtest, mis oli täis armastust, kuid mis mingil hetkel polnud enam piisav.

Kui tunded on segi aetud ja armastus muutub nii tugevaks, et see teeb haiget, siis tõenäoliselt ei saa ümber minna: üritan tappa kõige halvema, et olla teile parim.