Bobby Kolade talvel 16/17

Mõni aasta tagasi oli keskkonnasõbralikul moel vähem positiivne maine. See oli üldiselt ebamaine ja häbematu ning seda müüdi peaaegu eranditult spetsiaalsetes poodides. Kuid pidevalt kasvava nõudluse korral on ökomood nüüd palju suurem. Kuid selleks, et naine saaks moehuviliste teadvusesse, on vaja väikest pildi muutust. See kõik puudutab disaini ja kaubamärki.

Sildid meeldivad Stella McCartney on suutnud moeaspekti rohkem rõhutades tuua jätkusuutliku moe peavoolu. Spetsiaalselt ökomodena turustavaid märgiseid võib igavesti nišimärgiks pidada, sest spetsiaalselt neid otsiv ostjate rühm on praegu palju väiksem. Seevastu Stella McCartney ja Edun asuvad pigem kõrgmoe sektoris ja müüvad end eetiliste ja keskkonnasõbralike väärtustega moeetikettidena. Seejuures näitasid nad teistele brändidele seda näidates Eco-mood on võimalik ka luksussektoris ja võib olla väga edukas.

Edun Talv 16/17

Sellised sildid stimuleerivad ka innovatsiooni. Kuna nõudlus õiglase ja keskkonnasõbraliku moodi järele kasvab, on palju intensiivsem uurida uusi tehnoloogiaid ja meetodeid, mis muudavad tekstiilitööstuse tootmis- ja müügiprotsessid jätkusuutlikumaks. Näiteks kasutab Berliinis elav disainer Bobby Kolade spetsiaalselt koorest valmistatud materjal, mis on toodetud eranditult Saksamaal, et hoida keskkonnamõju võimalikult väike. Nii et võite seda öelda high Fashion võib olla üsna jätkusuutlik, nagu nähtub Bobby Kolade, Stella McCartney, Edun ja Co näidetest

Stella McCartney Talv 16/17

Rohkem infot: stellamccartney.cn | bobbykolade.com | edun.com