1986 sai aastal Rumeenia Movile one'is koobas avastas, kui mitte liiga suurejooneliselt, Kagu-Euroopa on täis koopavõrke. Kuid mis on koopa eriline Liikuv on see, et nad on olnud 5Mio jaoks. Aastaid tagasi oli välismaailmast eraldatud. Kogu elu on temas arenenud täiesti erinevalt, kuna see on kohanenud tema uue pimeda koduga. Ja see, et siin on eluvorme, mõnitab üldse mis tahes bioloogilist põhjust, sest õhk on reostatud väävelgaasidega, mis peaksid elu tegelikult võimatuks tegema.

Kuid Insektett ja selles koopas asustatud ämblikulaadsed on selle mürgise elupaigaga täielikult kohanenud. Nad on enamasti täiesti värvusetud ja pimedad, lõppude lõpuks pole siin all valgust ega midagi näha. Selleks on neil eriti pikad antennid, pikad jalad ja kompimisorganid, mis võimaldavad neil saaki tabada. Peaaegu kõiki siin avastatud liike leidub ainult siin, endeemilises elupaigas.

Kõike pole veel uuritud ja kõiki eluvorme pole avastatud ega isegi teaduslikult kirjeldatud, seega on endiselt pimedas, millised nimetud õudused elavad sügaval maa all ilma päikesevalguseta ...