Firewatch on üks ebatavalisemaid mänge, mida olen pikka aega puudutanud. Ühest küljest põhineb mängu sissejuhatus peaaegu täielikult loetud tekstil ja annab siis vastuse oma otsuse tegemiseks, teiselt poolt pole sellel tõelist žanrit. Sest pärast sissejuhatust leiate ennast 1989 taas Henry rollis, kes on nüüd asunud tööle Wyomingi kõrbes tulekaitseametnikuna. Vaevalt siin teisi inimesi on, seda enam Nature. Teistega saate ühendust raadio kaudu, mida kasutate ka Delilahiga iga päev rääkimiseks. Siis aga hakkab ilmnema hulk kummalisi asju kokkusattumustest Metsas kuhjamine ... ja te olete otse keskel.

Firewatch avaldab muljet oma hingematva väljanägemise ja tundega, allein metsas, mägedes, looduses. Võite puid peaaegu nuusutada. Firewatch on üks erakordsemaid mänge, mida mul kunagi mängida on lubatud ja soovitan kõigil sama teha!