Kui on mõni disainer, kes teab, kuidas värvidega mängida, siis see on nii Manish Arora, India disainer ühendab oma kodu tugevad ja elavad värvid kujutlusvõime ja ekstravagantse kujundusega. Ta hävitab piirid traditsiooniliste mõjutuste ja individuaalsete loominguliste kontseptsioonide vahel ning loob loomingut, mis sätendab eluhimu ja ennekõike moesoovi järele.

Oma praeguses suvises reas soovib Manish Arora tõusta kõrgele, nimelt kosmosesse. Tema muster ja metsikult segatud kollektsioon näeb välja nagu segu Inter Kosmosetüdruk ja Gypsie Fashion. Ideaalne ruumilistele mustlastele, kellele meeldib riietuda ja end ilmekalt väljendada. Liblikamotiiv sobib suurepäraselt värvikirevasse ja sillerdavasse stiili ning tagab tüdrukuliku ja mängulise puudutuse. Pole kahtlust, need tükid on pigem midagi meie seas julgetele moehuvilistele, kuid kui teile meeldib teha midagi stiililises mõttes õigesti, siis kindlasti meeldib see joon.

Rohkem infot: www.manisharora.com