Ülikonnaga mees riietub kiiresti sobivalt - kontoris oleva riietuskoodi või meeleoluka õhtuse ürituse jaoks. Vaevalt võib midagi valesti minna, eriti kui tegemist on lihtsate värvikombinatsioonidega, näiteks mustvalge või tumesinise ja halliga. Kuid tähelepanu tuleks pöörata ka detailidele, sealhulgas ehetele, käele, lipsule ja kingadele.

Elegantsed jalatsid leiate kiiresti, kuid mitte kõik kaunid jalatsid pole ka tänapäevased. Sest nüüd võib see elegantsete kingadega olla ka pisut erilisem. Sellesse kategooriasse kuulub endiselt klassikaline pitsiline kinga - kuid tänapäeval kaunistatakse seda sageli keerukate detailidega! Ja värvid on arenenud ka edasi, lisaks klassikalisele mustale on populaarsed ka pruuni tooni ülikonnad.

Lisaks pitsiga kingale on praegu trendiks sussid. Pandlate, perforeeringute ja nähtavate õmblustega kaunistatud sisustus on nende elegantses lihtsuses tõeline pilkupüüdja. Modernsust väärtustades võite kombineerida ka lihtsad Chelsea saapad individuaalse ettevõtte ilme jaoks.

Rohkem infot: www.vagabond.com, www.melvin-hamilton.de