Koos Goletz Bowties Esitan teile aksessuaaribrändi, mis mulle isiklikult eriti meeldib. Kõik keerleb lendamise teema ümber - moeajaloo tükk, mis paneb selle varju. Kaasaegse loomingu eest vastutab Daniel Goletz, kes käivitas sildi eelmisel aastal ikooniliste tarvikute ümbritseva hüpe taaselustamiseks.

Modernsus, rafineeritus ja ajatus on peamised aspektid, millele pööratakse lisaks viimistlusele ka kõige suuremat tähelepanu. Kuna kärbes ei ole lihtsalt kärbes, liigub isegi traditsiooniline aksessuaar koos aegadega ja see esitatakse uues varjus. Goletzi vibud näevad head välja mitte ainult pidulikel teemadel, vaid ka igapäevaelus. Võimalikud kombinatsioonid on mitmekülgsed ja ulatuvad juhuslikust elegantseni.

Valikus pole mitte ainult kangast, vaid ka nahast kärbseid. Viimased sobivad eriti trendika igapäevase ilme lahedaks esiletõstmiseks. Kärbsed on kuju ja värviga erinevad, tunduvad kohati sportlikud, siis jälle keerukad ja üllad. Ekstravagantsed sulgirakendustega mudelid on minu isiklik esiletõstmine - lahe, linnalik ja šikk!

Rohkem infot: www.goletzbowties.com