Ewa Herzog on maagiliste riiete kuninganna. Tema kujundused sulanduvad kandjaga ja meelitavad tema figuuri. Looming on naiselik ja nende elegants on alati kaasaegne. Kahtlemata on kollektsioonid täiesti vapustavad. Pitsid on Berliini disainerite lemmikmaterjal, kes mõistab glamuuri ja sensuaalsuse kombinatsiooni.

Suvekollektsioon nr 7 kannab nime “mitte midagi puudutamata” ja juba paneb sind tahtma kevadhooaega alustada. Ewa Herzogi lavakujulised pitsid koos läbipaistvate elementidega loovad intensiivse naiselikkuse. Siluetid on kohandatud nagu tavaliselt, kuid sel hooajal on ka sirgjoonelisi tükke.

Kleidid on hooaja peamised mängijad ja neid on kolme erineva pikkusega: lühikesed, keskmised ja põrandapikkused. Läbipaistev ots on alati läbipaistmatute elementidega paaris, luues kontrasti. Ewa Herzog pöörab disaini lihtsalt ümber - kuigi tükid on kujundi all kallistavad, on ülaosad sageli mahukad. See loob T-särgi ilme, mis annab pitsile moodsa ilme.

Lisaks klassikalistele värvidele kasutatakse suvel ka musta ja valget, koralli, halli, türkiissinist ja alasti. Pastelltoonid on lisatud ka suvel.

Rohkem infot: www.ewaherzog.com