Berliin on moepealinn - isegi karusnahkade osas. Fechner Design bränd on siin kodus, kus tänavatel toimuvad trendid teoks saavad. See on spetsialiseerunud parimatele karusnahadele ja nende moodsaima kuju loomisele. Mõni teist võib mõelda igavale ja vanaaegsele loomingule - mitte nii Fechneri disain! Berliinis valmistatud karusnahad kannavad pulseeriva suurlinna noort ja värskendavat atmosfääri.

Karusnahkade valik on peaaegu sama mitmekesine kui linn ise. Igavuse ja monotoonsuse asemel tõestab Fechner Design karusnaha moodi muutlikkust mitmekülgsete siluettidega. Pole ainult tüüpiline pruun pikk mantel, vaid vastupidi! Seal on beež nahktagi, millel on maxi karusnahast kaunistused varrukatel ja kraedel, must karvkate koos kahe erineva karusnahakonstruktsiooniga ja pilkupüüdvad nooled, mängukaru lillemotiiviga ja palju muud.

Selle atraktiivse mitmekülgsuse tõttu pole ime, et üha enam fashionistasid pühendub karusnahale. Hubane soojus ja moodne ilu ühes - Fechner Design on seotud moekunsti ja ennekõike individuaalsusega. Karusnahad esitlevad end tõeliste kõikehõlmavatena ja tükkidena, mis on kogu teiega kaasas.

Rohkem infot: www.fechnerdesign.de