Selle käivitamisega 2010. aastal on C / MEO kollektiiv suhteliselt noor moemärk, kuid selle populaarsust ei taheta näha. Aastas ilmuvad kuni üksteist kollektsiooni on ka värskendavalt noored. Need põhinevad varem määratletud teemal ja sisaldavad harmoonilist moodi. Saate ka kollektsioonide vahel metsikult kombineerida - C / MEO kollektiivne välimus on värske ja metsik.

Moemärgise peadisainer Siham Elmawey laseb igapäevasel inspiratsioonil moes voolata. Praegused kollektsioonid kannavad nimesid "tagasivaade", "kuldaeg" ja "sajandi keskpaik" ning on naiste maailma armastuse deklaratsioon. Tõeliselt muljetavaldavates kollektsioonides on mineviku suundumused ühendatud siin ja praegu. Üldine pakk on veenev - eriti tänu lahedale vintage puudutusele!

Vaatamata nooruslikule suhtumisele avastab enesekindel ja täiskasvanud naine end kollektsioonides uuesti. Näiteks kollektsioonis "Century Century", millel on summutatud värvidega naiste moodi kimp. Mahukad A-line püksid, kõrge vöökohaga lühikesed püksid, pluusid, plisseeliga seelikud ja spageti topsid on karamelli-, kastani-, oranži, musta, valge, halli ja kuningliku sinise tooni!

Rohkem infot: www.cmeocollective.com