Kõrgklassi teksad erinevad sageli tavapärasest peamiselt keeruka kujunduse poolest ja määravad ütlusena tavaliselt kogu riietuse iseloomu. juures Dolce & Gabbana leiame selliseid ekstravertseid teksapükse, mis paistab silma oma erakordse disaini poolest. Kvaliteet ja stiil kohtuvad siin teksade uue ajastuga. Teksad Dolce & Gabbana on omaette seiklus ja pakuvad erilise karisma kaudu rõõmu.

Dolce & Gabbana teksad räägivad enda eest ja tagavad enneolematu vau-efekti. Visuaalsed eripärad on ekstravagantsed ja võimaldavad teksaseid tõsta. Naiste moesegmendis on teksad paigutatud luksuslikku vabaajažanri. Sobivad ja armsad detailid on veenvad, neid on palju.

Praeguses vahemikus on peamiselt aktsendid, mis tulenevad pesust, väljalõigetest ja plaastritest. Kasutatud teksad ja läbilõigatud teksad on kaasaegsed, kuid on siiski ainulaadsed. Kasutatud välimust kasutatakse ka meeste teksapükste puhul, mis järgivad õhukese lõikega elegantset joont. Lisaks lihtsatele, erivärvilistele teksapükstele on meeste teksariideid kaunistatud üksikute ülerõivastega.

See hõlmab kabiini, teksariidest särki, bleiserit ja pestud teksariidest jopet. Kui Dolce & Gabbana keskendub peamiselt mehe lihtsusele, võidavad naiselikud teksariided selle detailide mitmekesisuse, sealhulgas lillekujuliste tikanditega. Meie Online Store Dolce & Gabbana teksad ootavad teid kollektsiooniesemetena.

Rohkem infot: www.dolcegabbana.com, www.styletrieb.com