Moe- ja mööblikauplus Patrick Hellmann põhineb disainifilosoofial, mis keskendub kvaliteedile. Samanimelisel disaineril on meisterlikkus ekstravagantsuse järele, mis on märgatav mitte ainult meeste ja naiste moel, vaid ennekõike ka interjööris. Kujundaja individuaalsed nõudmised on kõrged - ja jätkake väikseima detailini.

Nimi Patrick Hellmann tähistab puhast luksust. Sisustus omakorda loob uue elamisviisi, milles ainulaadsus rõhutab isiklikke ideid. Iga teos on hästi läbi mõeldud ja võtab avalduse rolli. Disainer keskendub oma interjööri tippklassi tükkidele ja esitleb eelkõige dekoratiivesemeid.

Interjööri võrreldamatu üllas ja kvaliteetne iseloom loob võluva õhkkonna. Tükid pole kunagi pealetükkivad, kuid siiski valjud ja ekstravertsed. Need on ekspressiivsed šikkad sisustuselemendid, mis juhivad tähelepanu oma klassikalises ilus.

Patrick Hellmanni interjöör polariseerub. Eelkõige tagavad tänapäevased uuenduslikud kujundid iseloomu tugevuse. Kollektsioon tuletab mulle meelde mõne skulptuuri lihtsat ilu - Hellmannis muutub mööbel kunstiteosteks!

Rohkem infot: www.patrickhellmann.com