Ana Hernández asutas moebrändi 2008. aastal Hernandez Cornet ja hingab sellesse oma individuaalsusega elu. Põnevad kujundused veenvad naisi kogu maailmas ja muudavad nad tõelisteks fännideks. Loomingu idee on intelligentne, originaalne välimus, mis eristub rahvahulgast särtsakate ainulaadsete müügipunktidega.

Ainulaadne pole mitte ainult kaubamärgi logo, vaid ka tähtede H ja C geomeetriline tõlgendus. See embleem ilmub peaaegu igas kollektsioonis ja kaunistab näiteks kampsunite ja särkide esiosa. Sõbralikud, tugevad, lillelised värvid tõmbavad tähelepanu ja kuuluvad lihtsalt Hernández Cornet sildi alla. Ana Hernández räägib oma emakeelt, mis viib tema moodi maailmale.

Rangus ja tõsidus algavad duelli rahulikkuse ja tasakaalustamatusega. Kumbki osapool ei valitse, nad hoiavad tasakaalu ja annavad kandjale ruumi enda tõlgendamiseks. Nahk paistab silma materjalina ja domineerib sageli rea välimuses. Kas nahast lisana juuste riba või rõivana kleidi kujul näitab nahk nätske efekti.

Boyishness, modernsus ja vintage leiavad tee ka kollektsioonidesse.

Rohkem infot: www.hernandez-cornet.com