Hallhuber pöördub oma moodsate kollektsioonidega moeteadliku fashionista poole, kes julgeb midagi ära teha ja avastab iga päev uue stiili - ühel päeval kivine ja metsik, järgmisel päeval mänguline ja romantiline. Seetõttu teab Hallhuber ka seda, et igal fashionistal on dirndli jaoks ka süda. Vastupidiselt igapäevasele väljanägemisele laseb dirndl pea igal naisel naiselikkuse juurte üle järele mõelda.

Seetõttu ei peaks dirndleid valima mitte ainult traditsionalistid, vaid ka kõik suured ja väikesed moehuvilised. Sa ei saa kunagi dirndliga valesti, eriti mitte nüüd, Oktoberfesti hooajal. Hallhuber hindab dirndli kiirgust ja loob seetõttu moodsa värviskeemiga klassikalise mudeli.

Selle aasta Dirndli tootevalik on väike, kuid kena, milles leiate kolm erinevat kujundust. Ühe kleidi kujundas Melina Royer dirndli ideekonkursi raames. Esiteks saavutas ta selle vahemikku. See konkurss, mida korraldab Hallhuber, toimub taas 2016. aastal, kui teil on peas mõni loominguline ja tulevikku suunatud idee ?!

Hallhuber Dirndl on tavaline ja lihtne. Vöökoht on rõhutatud, kuid seelik ei ole liiga silmatorkav, vaid kukub õrnalt alla. Kuigi dirndli pihikul võib näha kergeid mustreid, püsib põll kindlalt. Lisaks rõhutavad rufflesid lõhustumist. Hallhuber ei loo traditsioonilist kleiti liiga valjuks ja mitte liiga vaikseks, kuid sobib just suure välimuse jaoks!

Rohkem infot: www.hallhuber.com