Iga fashionista unistus on korraga Harrods sisseoste tegema. Londoni kaubanduskeskus on moe osas leviala ning see pole mitte ainult kohalik või riiklik, vaid ka rahvusvaheline tulevaste kohtade koht. Oma õhkkonna ja kordumatult kvaliteetse pakkumise tõttu on Harrods populaarne turismisihtkoht. Siin määratletakse luksus aastaaja järel, siin kirjutatakse moeajalugu.

Päevast päeva avab luksuskaubamaja uksed entusiastlikule publikule, kellele kaupa vaadates meeldib oma klassis poes käia. Harrods on siin mitte ainult moesõber, kes saab oma raha väärt, vaid on ka meeste ja laste paradiis. Igas kaubanduskeskuse osakonnas on oma maailm: mänguasjad, toit, kingad või mood.

Harrodi ajalugu ulatub aastasse 1834. Kuid praegusel kujul avati see alles 20. sajandi alguses. Ainuüksi välimus loob jahmunud nägusid. Pommikas juugendstiilis sisekujundus on omaette vaatamisväärsus ja kui öösel langeb, paistab eksklusiivne kaubamaja peaaegu 12 000 lambipirni valguses.

Harrods on üks eksklusiivsematest luksuskaubamajadest kogu maailmas. Kuid see kutsub kõiki avastusretkele, kes soovivad uurida paljusid erinevaid stiile ja tootesegmente. Harrods tervitab kõiki! Nii et kui plaanite varsti Londoni puhkust, ärge jätke luksust maha!

Rohkem infot: www.harrods.com