Ehted on aksessuaaride maailmas üks olulisemaid asju. Ehted on sama mitmekülgsed kui mood. Iga stiili ja žanri jaoks on olemas sobivad ehted, mis täidavad rõivastuse välimuse. Sel suvel hakkas hipi stiil taas tärkama ja boheemlasest kujundusest sai suve väljaütlemine. Muidugi arenesid paralleelselt ka õiged ehted.

Boho rõivastuse loomuliku ja juhusliku ilme võib leida ka ehetest. Seetõttu määravad pildi eriti sageli looduslikud materjalid ja maatoonid. Naha ehted pälvisid sel aastal erilise tähtsuse ja on eriti koos pärlidest, sulgedest, kividest või metallist valmistatud aplikatsioonidega absoluutne hitt.

Nahast ehteid teame peamiselt meeste kollektsioonidest, kuna töötlemata materjali peetakse sageli mehelikuks. Kui valite aga peenema variandi, on ehted tehtud boho rõivastuseks! Lisaks saate ise luua palju ehteid nahast rihmadega. Käevõrud, pahkluud, ketid või juuksepaelad saab ise punuda. Lisaks saate seejärel ise valida soovitud ripatsi ja ühendada oma lemmikvärvid.

Nahk ehted võivad olla õrnad ja naiselikud, aga ka väga eripärased ja võimsad. Muidugi otsustate ise ehete viisi ise, kuid isiklikult leian end alati värskendava alternatiivina, mis tagab ka teie ehte individuaalsuse.

Rohkem infot: www.valmano.de