Saabub mees, kes armastab merenduse moodi Paul & Shark mitte üle. Luksuslik etikett on mere ja selle elukutsete külge väga kinnitatud ning esitleb kollektsioone nimedega nagu "kalur". Kasutatakse suundumusi, mis pärinevad endise meremehe jagunemisest. Kuid tehnoloogia on palju olulisem kui erakordne disain. Paul & Shark tähistab tuule- ja ilmastikukindlat moodi, mis trotsib isegi looduse kõige ebatavalisemaid meeleolusid.

Stiil ja elegants "valmistatud Itaalias" - Paul & Shark rõhutavad meeste elegantsi, nende lähedust loodusele ja tugevust. Merest, Arktikast või Bretagne'ist inspireerituna luuakse kaubamärgi all tõelisi klassikuid. Mõned tükid on inspireeritud ka mereväest, näiteks legendaarne mereväe herneskate. Puusa pikkuse kapteni jope annab Paul & Shark uue klassi ja on seetõttu meheliku garderoobi esiletõst.

Merenduskujundus on trenditeadlik ja siiski selgelt eristatav. Endisi jooni säilitades on kaasaegsel tükil ka minimaalne vintage iseloom. Vormiriietuse elemendid, näiteks kaherealine nööpklapp, pakuvad seda erilist puudutust. Sügavalt must disain ühendab elegantsi aktiivrõivastega ja tähistab dünaamilist, elavat elustiili.

Mereväe herneskate on ühtaegu linnaklassika ja üllas legend - traditsiooni tundva maailmamehe jaoks.

Rohkem infot: www.paulshark.it