Suvi on käes ja koos sellega õige mood, mis kasutab hooaja rõõmsameelsust. California silt Hollister näitab arvukalt variante teie seas olevate meeste suvisest riietusest. Kollektsioon keskendub peamiselt toppidele: T-särgid, paagi topsid jms. Vabaaja moodina tuntud Hollister järgib sel suvel värskendavat trendi ning hõlmab suviseid prindi ja värve.

Hollisteri mudeleid saab imeliselt kombineerida ja tänu oma võrgutavale kujundusele muutuda kiiresti rõivaste keskmesse. Nooruslik disain on tüüpiline Ameerika moemärgisele ja põhjus paljudele fännidele kogu maailmas. Hollister töötab välja sidusaid kollektsioone, mida saab kandja isiklikult ja hõlpsasti isiklikku garderoobi integreerida. Suvekollektsioon põhineb kahel sambal - ühelt poolt pealsed ja teiselt poolt püksid.

Lisaks T-särkidele on teksapüksid üks etiketi klassikatest ja on nii-öelda mehelikud avalduse tükid. Kasutatud lühikesed püksid, ujumisrihmad ja mustrilised trendipüksid loovad suvise ilme aluse. Pealt leiate t-särgi, särgi, polo või tanki. Mustrilised mudelid paistavad siin silma: õrnad värvimuutused à la päikeseloojangul, palmipuu prindid või neoontoonid.

Hollister on suvel taas loominguline ning loob avaldusi esitavale trendinäitajale lihtsa ja noore meheliku stiili.

Rohkem infot: www.hollisterco.com, www.facebook.com/hollister