Valged riided suvel on üks neist trendidest, mis kordub igal aastal. Kuna sain noores eas esimesed moeajakirjad enda kätte, olen seda nähtust märganud. Nüüd ei kujuta ma enam ette suve, kus poleks erksaid pluuse ja valgeid linaseid pükse. Mul on juba valgete loomingute kohta Marc Kain aruanded, aga ka silt Koma näib olevat ereda väljanägemise langenud.

Surema Suvi 2015 Sildi joon kuulub aga pisut teistsugusesse stiili. Ehkki tükid saab kokku panna, et luua just sellele tööle sobiv rõivas, näeb joon välja palju argisem. Õhukesed ja kerged kangad ning üldiselt lahtised, figuuridega kallistunud sisselõiked ei taga mitte ainult õhulisust, vaid annavad loomingule ka nende võluva ebakorrektsuse. See on muidugi eelis, eriti väga soojadel temperatuuridel.

Looming näib moes ja klassikalisena samal ajal reserveeritud viisil ja on seetõttu kantav nii tööl kui ka vabal ajal. Ideaalne tänapäeva hõivatud moodsale naisele, kes ei saa ilma suhteliselt professionaalse välimuseta isegi suvel hakkama. Nendes Comma tükkides lõikasite hea kuju isegi kõrvetava kuumuse käes!

Rohkem infot: www.comma-store.de