Jumestus: Elisa Rasp
Foto: Katja Wassermeyer
Modell: Sabrina Nennemann, Valeuri mudelid

___________________________

See meik pärit galaktiliselt ilus Elisa Rasp, Meigikunstnik Living Faces meigiakadeemia. Siinkohal on fookuses hõbevalgete täppidega pehmed must-lillad värvigraditsioonid, mis meenutavad meile öösel veidi tähistaevast. Kuid mudeli võitluslik väljendus ei loo juusturomantilist meeleolu - vastupidi. See pilt on võimust pakatav. Elisa on tõeliselt loonud kaasaegse "tähesõdalase", kelle "kroon" moodustati avalduseahelast ja annab välimusele selle kindla midagi. Ja see on see kõik kunstnikuna - loovuse näitamine ja igapäevaste esemete loomine midagi uut. Siin imeliselt edukas. Bravo!

Elavad näod Profi GmbH
Linnasevabrikus NEXT hoones
Bessemerstrasse 16–22
12103 Berliinis

Tel: 030-755133015
Faks .: 030- 755133019

info@living-faces.de